Sweden here we come!


För drygt ett år sedan såg vi förväntansfullt fram emot att få prova på nya smaker av den exotiska sylten från Saigon. Idag är vi glada att kunna introducera dessa spännande smaker på den svenska marknaden. För oss har det varit en spännande resa att besöka fabriken utanför Saigon, att lära känna alla som arbetar med sylten och att få en inblick i den rika smakutbudet Vietnam erbjuder. Parallellt med vår smakresa upptäcker vi varje vecka en ny restaurang, en foodtruck eller något inslag i media som handlar om vietnamesisk mat. Det känns bara kul att se att vi är så många fler som verkar lustfyllt upptäcka nya smaker.

Vi som har arbetat med sylten nu ett tag har alla utvecklat en egen relation till smakerna och upptäckt olika smakkombinationer som vi vurmar för. Jag personligen älskar guavasylt med citrongräs på en bit stark ost och rostad rågbröd. Mangosylt med ingefära generöst klickat över en skål med turkisk yoghurt har blivit en favorit efterrätt som håvar in många komplimanger bland gäster, trots sin enkelhet. Vi vill gärna bli inspirerade av nya kombinationer, skicka oss gärna en bild eller skriva några rader om vad du gillar att kombinera La Petite Epiceries sylt. 

   • Maria Olin

  Jag har bara provat torkad mango än och är helsåld. Aldrig ätit så god torkad frukt. Tyvärr har vårt Ica Maxi slutat sälja dem. Jag blev jätteglad när jag såg att man kan köpa dem på nätet. Ska prova sylten också.


 • N E Sundvisson

  Jag har beställt och provat de små burkarna och fann att Mango Papaya Citrongräs var de som passade mej i smaken. Synnerligen delikata !

  Rekommenderar dem gärna


 • Sebastian

  Mycket bra smaker, kvalitetsprodukt


 • Sten Nilsson

  Detta är för Sverige helt nya underbara smaker. Ser gärna att det är blir fler produkter med samma skarpa kaliber. Kommer att bli storsäljare. Tryck på så i första hand alla ICA-handlare återförsäljare.


 • Artur Brytström

  Otroligt goda smaker. Mycket omtyckt av hela familjen med olika favoriter!!


Lämna en kommentar


Vänligen notera att alla kommentarer behöver godkännas innan de publiceras.