Kundtjänst


Frakt

All frakt kostar 55 kr per beställning. Vi skickar din beställning inom 1-2 vardagar med ekonomipost. Det kan ta 3-10 arbetsdagar innan den är framme. Du kommer att få en avi om var du kan hämta ut ditt paket hos ditt vanliga utlämningsställe. 

Skulle du vilja skicka en order express, skriv detta i kommentarsfältet på din beställning och maila oss gärna på info@lpes.se så återkommer vi till dig med priset på expressfrakt samt leveransmöjligheter. 

Reklamera 

Vi hoppas att du blir nöjd med La Petite Epiceries produkter. Skulle du inte vara nöjd med produkterna och vill reklamera någon av varorna du köpt av oss gör vi naturligtvis ett återköp. Var snäll och skriv ner orsaken till din reklamation. För att detta ska gälla behöver din retur göras så snart som möjligt. 

Annullering

Skulle du vilja ändra eller ångra ditt köp hos oss ska du kontakta oss på kundtjänst@lpes.se omgående så ska vi försöka åtgärda detta. Om varorna redan har levererats och du ändå önskar ångra eller ändra din beställning går det naturligtivs bra, men du står själv för returporto och vi vill att varorna skickas tillbaka oöppnade.